Mountainbikeroute Rhenen en Kwintelooijen

Op 21-01-2016 ben ik eindelijk eens in de buurt van Rhenen wezen mountainbiken. Ik heb de route van Rhenen en Kwintelooijen een paar keer gefietst.

Camera settings: 1080p, 60fps, Protune Off en Whitebalance Auto. De beelden komen vanaf een stuur van een FatBoy en kunnen daarom wat schokkerig zijn.

De volledige route staat onderaan dit bericht.

GPX bestand: Opslaan

Als eerste de route van Kwintelooijen. Dit is een route die gelegen ligt rondom de motorcrossbaan van Rhenen. Het is een 2,7 km lange route met ongeveer 150 hoogtemeters. Hij is niet heel technisch, maar wel zwaar als je hem meerdere keren doet. Hier kan je dus goed trainen voor een marathon! De onderstaande drie foto’s zijn van de omgeving van de route.

De volgende twee foto’s zijn van de parkeerplaats. Links op de eerste foto kan je parkeren en rechts boven ligt de route.

De volgende foto is gemaakt op de mountainbikeroute van Rhenen. Deze bevat minder hoogtemeters dan Kwintelooijen, maar is prachtig om te rijden. Er zitten hele mooie goed lopende stukken in. Zelf vind ik de routes van Amerongen en Zeist leuker om te fietsen dan deze. Die zijn wat technischer en is meer draaien en keren. Maar het is natuurlijk een fantastisch en vooral goed onderhouden route. Hulde voor de vrijwilligers!

Onderaan dit bericht staat de volledige route op YouTube.

GPX bestand: Opslaan

Mountainbikeroute Rhenen

Mountainbikeroute Rhenen

Volledige video mountainbikeroute Kwintelooijen:

Volledige video mountainbikeroute Rhenen:

Deel 1: https://youtu.be/IgVYyshCvGs

Deel 2: https://youtu.be/d7yXY3L3E18

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *