Nieuwe sponsoren, nieuwe teamkit!

Nadat aan het begin van vorig jaar team RideMyMTB geboren was en er een teamkit werd ontworpen met de hulp van Bioracer, zijn we lekker gaan fietsen. Toertochten, marathons in binnen –en buitenland (SforZcup, BeMC) wisselden elkaar af. En passant is team RideMyMTB uitgebreid met enkele snelle dames (Marion, Dorothe, Kathelijne en Marieke) en twee heren (Rene en Patrick). De laatste maakte de overstap van een ander MTB-team naar ons.

Met de uitbreiding en mooie resultaten kwam er ook belangstelling van meerdere sponsoren. Buiten Mister W Mode Gaanderen, sponsor van het eerste uur, zijn er nu meerdere bedrijven die team RideMyMTB ondersteunen.

Zo is daar Qompas Groep, met kantoren in Ede, Etten-Leur en Arnhem. Zij bieden bedrijven maatwerkoplossingen op gebied van outsourcing, consultancy, interim, project- of verandermanagement. Hun missie: gedreven zijn door inlevingsvermogen. Onze missie? Gedreven zijn door passie! Dat klikt!

Nog een MTB-gerelateerde sponsor is MTB Verbier. Is mountainbiken je passie, zoals bij ons en wil je dat in de Alpen beleven? Dan zijn zij het adres om een onvergetelijke MTB-ervaring te beleven! Dit is natuurlijk ook terug te zien in het verslag wat al op RideMyMTB staat.

Erg blij zijn we ook met Torq Fitness, die onze sportvoeding sponsort. Zij gebruiken alleen natuurlijke ingredienten voor hun producten. En met Torq zijn we meteen voorzien van alles wat we nodig hebben: Gels, repen, energydank en recoverydranken, alles van 1 leverancier.

Met Squirt en Sahmurai Sword hebben we twee sponsoren die spullen leveren waar iedere serieuze mountainbiker eigenlijk niet zonder kan: de beste smeermiddelen zoals de Squirt Lube, reinigingsproducten en de welbekende Sahmurai Sword die is gemaakt door de Duitse marathonracer Stefan Sahm,  meervoudig winnaar van de Cape Epic.

Kortom, serieuze sponsoren voor een team dat serieus met zijn passie en hobbie bezig is. Maar waar plezier natuurlijk bovenaan staat. Nu, aan het begin van 2016, willen we in ieder geval onze nieuwe sponsoren bedanken en alle passie, succes en plezier wensen die wij wij als team RideMyMTB hopen uit te dragen!

Vind je team RideMyMTB leuk, of draag je ons een warm hart toe? Of vind je onze logo en kleuren gewoon te gek? Bestel dan een RideMyMTB-bidon via het contact formulier op de site. De kosten zijn 5 euro per bidon.

RideMyMTB Teamkleding

RideMyMTB Bidon

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *