Mill-Man-Trail 2015

Datum opname: 27 april 2015
Organisator: Mullerthal Cycling
Website: Mill-Man-Trail
Afstand: 100 km
Camera settings: 1080p, 60fps, Protune Off en Whitebalance Auto.
GPX bestand: Opslaan

De beelden zijn wat schokkeriger als normaal, dit komt omdat ik op mijn Specialized FatBoy was.

Kort verslag: Omdat vorig jaar deze toertocht zo goed bevallen was, ben ik dit jaar weer afgereisd naar Echternach. Ook dit jaar hadden ze het echt perfect voor elkaar en het was de hele dag droog! Ik heb nog nergens een toertocht gefietst die zo goed georganiseerd is als deze. Je kan echt zonder problemen met één bidon op stap gaan en je helemaal vol eten aan al het lekkers wat ze om de 20 km hebben liggen. De bewegwijzering was ook perfect in orde. Verkeerd fietsen was niet mogelijk. Het grote verschil met toertochten in Nederland is dat ze ook op de grond pijlen en strepen spuiten naast de plastic bordjes. Een ander groot voordeel is dat iedereen tegelijk start. De snellere komen dan vanzelf vooraan te staan en zo zijn ze de mindere snelle rijders niet tot last of andersom. Wat betreft het parcours waren er wat wijzigingen. In het eertse gedeelte zat nu wat meer asfalt, je had geen opstoppingen meer en het gedeelte met alle bruggetjes was eruit gelaten dit jaar. De dag er voor waren we hier wel geweest en toen stond er dat je er niet in mocht omdat er gevaar was voor naar beneden vallende bomen. Kortom, volgend jaar weer!

En net zoals vorig jaar heb ik er een lang weekend mountainbiken van gemaakt. We verbleven in Bollendorf wat net in Duitsland ligt en op ongeveer 8 kilometer van Echternach. De eerste twee dagen hebben we ook twee fantastische tochten gemaakt. Hier onder vind je wat foto’s en de gpx files.

Deze tocht is een wat relaxtere tocht. Er zit wat asfalt in en is goed te doen een dag voor een wat langere tocht.


GPX bestand: Opslaan

Omdat de onderstaande tocht veel meer singletracks heeft ben je met deze toch wel wat meer uren zoet. Je komt volgens mij wel op de mooiste mountainbike plekken in de omgeving. Echt een aanrader!


GPX bestand: Opslaan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *