Nieuw! RideMyMTB Teamkleding!

De laatste paar jaar heb ik veel samen gefietst met een erg gezellig groepje mountainbikers. Nadat we steeds vaker met elkaar af gingen spreken, speelden we ongeveer een jaar geleden met de gedachte dat het wel leuk zou zijn om met zijn allen in dezelfde kleding toertochten en marathons te gaan fietsen. In eerste instantie wilden we een groot aantal sponsoren op een shirt laten drukken, maar daar zijn we toch op terug gekomen en hebben gekozen voor een strak shirt qua design.
Nadat we het design hadden bepaald, vroeg een van de ‘leden’ of ik het geen leuk idee vond om mijn site hier aan te verbinden. Hier hoefde ik natuurlijk niet lang over na te denken en zo was Team RideMyMTB geboren! Het is geen officieel team, we hebben geen licenties, maar zijn gewoon een club die het gezellig vindt om als het kan samen (hard) te mountainbiken en er over te ouwehoeren. Naast het logo van RideMyMTB vind je er ook een van Mister W Mode in Gaanderen (en die van de fabrikant Bioracer).

Wanneer je iemand ziet fietsen in deze kleding, dan moet het wel een van de volgende personen zijn: Arjan, Arthur, Bas, Carlos, Erik, Merlijn, Richard, Robin, Ron of Anne

Binnenkort volgen er foto’s van het hele team!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *