Veluwse Wintercompetitie 2022/2023 – Apeldoorn

Het is zaterdagochtend en vandaag is de finale wedstrijd VWC bij Sportpark Orderbos Apeldoorn. Eerst maar eens een stapel pannenkoeken bakken. Niet omdat het nodig is, maar omdat het gezellig en lekker is. Het weer zag er niet al te best uit en ik wilde omdat ik zondag geen fietsplannen toch het liefst op de fiets heen en weer. Gelukkig zag het er toch aardig uit en zou het in de middag zo goed als droog blijven, yes! En wat het nog leuker maakte is dat Natalie en Sanne me zouden komen aanmoedigen 😃. Dus alles klaarmaken en lekker tegen de wind in rustig aan op de fiets naar Apeldoorn. Daar aangekomen zag het er prachtig uit. Mooi parcours en een goede sfeer. Klaas Bakelaar | Team RideMyMTB en Jannitta | Gravelrides.cc waren er al. Jannitta had haar race al gereden en was wederom eerste geworden. Nogmaals super gefeliciteerd! Later kwamen Jan Feenstra | Team RideMyMTB en Arjen Feenstra | Team RideMyMTB er ook aan en waren we compleet.

Tijd om de het parcours te verkennen. Zo dan, dat hebben ze mooi gedaan zeg! Echt een mooie technische route! Maakte me door de vele smalle tracks wel een beetje zorgen of inhalen een probleempje ging worden. Geen tijd om me daar verder druk over te maken. We moesten gaan opstellen en gelukkig mocht onze categorie als eerst opstellen. We stonden allemaal klaar en nog 1 min te gaan. Het startschot. Shit, ik kwam niet goed weg en kon me gelukkig nog herstellen en dook als 3e de track op.

Kalm blijven, de race is nog lang! En ja hoor, na 1 ronde lag ik 1e. Het genieten kon beginnen, en dat was het! Prachtig was het. Alles liep volgens plan en ik kon mijn voorsprong opbouwen. Onderweg werd ik aangemoedigd door Erik Heidenrijk, Inge Feenstra, Sanne en Natalie ☺️. Uiteindelijk kwam ik als eerste over de meet en kon de huldiging beginnen. Arjen wilde nog voor p3 gaan maar de ketting liep er helaas van af, hij werd 4e. Klaas reed ook een mooie race en werd 14e. Jan Feenstra reed bij de 50+ en is 7e geworden.

Op de fiets en met de wind in de rug weer naar huis. Bij thuiskomst kreeg ik voor mn overwinning van mijn zoon een prachtige tekeningen met een beker er op! Al met al een prachtige dag!

Volgende week finale wedstrijd Maxi-promo!

#Pickle #Topvorm #CadoMotus #TorqFuelled #SquirtLube #Viscum #9thWave #RavenBikeFitting

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *