Team RideMyMTB

De laatste paar jaar heb ik veel samen gefietst met een erg gezellig groepje mountainbikers. Nadat we steeds vaker met elkaar af gingen spreken, speelden we ongeveer een jaar geleden met de gedachte dat het wel leuk zou zijn om met zijn allen in dezelfde kleding toertochten en marathons te gaan fietsen. Tijdens het brainstormen over de kleding vroeg een van de ‘leden’ of ik het geen leuk idee vond om mijn site hier aan te verbinden. Hier hoefde ik natuurlijk niet lang over na te denken en zo was Team RideMyMTB geboren! Het is geen officieel team, we hebben geen licenties, maar zijn gewoon een gezellig groep die het leuk vinden om als het uit komt samen (hard) te mountainbiken en er over te ouwehoeren.

Wanneer je iemand ziet fietsen in deze kleding, dan moet het wel een van de volgende personen zijn: Helmuth, Jannitta, Jan, Klazien, Arjen, Inge, Merlijn, Klaas, Bart, Patrick, Kathelijne, Anne of Arthur.

Update: Na ongeveer een klein jaar rond te hebben gefietst in bovenstaande kleding, zijn er een aantal enthousiaste mensen bij gekomen. Er moest dus ook weer nieuwe kleding besteld worden. Om het allemaal net iets aantrekkelijker te maken, hebben we contact gezocht met wat bedrijven om te vragen of ze ons wilden sponsoren. Eind van het jaar komen er dan ook nieuwe shirts met wat extra sponsoren er op. Het design blijft natuurlijk helemaal hetzelfde en we worden ook geen rijdende reclame zuil ;-). De sponsoren die op het shirt / de broek komen zie je rechts op de pagina.

Team RideMyMTB is natuurlijk ook te volgen op Strava. Hier onder zie je de getallen van de huidige kalender week:

Binnenkort volgen er foto’s van het hele team! Voor nu alvast wat Instagram foto’s met de hashtag #TeamRideMyMTB.

[easyinstagramfeed]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *