Saarschleifen Bike Marathon 2016 – 98 km

Omdat het de eerste keer op  een nieuwe fiets was en het de bedoeling was om volle bak te gaan fietsen, is er dit keer geen video materiaal van een van de mooiste marathons van Duitsland. De route was voor het grootste gedeelte dezelfde als die van vorig jaar en die video is hier te vinden.

Dit jaar hadden ze het wederom weer erg goed voor elkaar. De route was weer erg mooi en afwisselend, de bevoorrading was super goed geregeld (ze gaven grote bekers water aan), de start/finish locatie was mooi, veel vrijwilligers en ze hadden het weer ook nog eens mee. Een min punt vond ik de prijsuitreiking. Dit was binnen en duurde gigantisch lang.

Zelf heb ik dit keer op de Jugendzeltplatz van Orscholz overnacht. Echt een aanrader als het niet vol staat met jongeren. Dit is een dikke twee kilometer van de start verwijderd en was een ideale locatie. Je kon je er douchen en er waren toiletten.

En voor Team RideMyMTB was er ook nog eens een eerste podium plaats. Patrick is als derde geëindigd bij de senioren 2. Zelf ben ik 9e geworden bij de senioren 1.

Website:  Saarschleifen Bike Marathon
Afstand: 98 km
GPX bestand: Opslaan
Uitslag: Coderesearch.com
Foto’s: Sportograf

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *