Reichswald – 50 km – 20-04-2014

Datum opname: 20 april 2014
Afstand: 50 km
Hoogtemeters: ca 900
Camera settings: 1080p, 60fps, Protune Off en Whitebalance Auto.

GPX bestand: Opslaan

Kort verslag: Een mooie tocht door het Reichswald bij Kleve. We hebben een route van 50 km gefietst en kwamen net niet aan de 1000 hoogtemeters.  Het is de bedoeling om er binnenkort nog een paar keer te gaan fietsen en er dan een mooie route van te maken.


10 reacties

 1. Mooi filmpje, en wat veranderingen van je site. Ziet er goed uit.

 2. Frank van Duin

  “… mooie route van te maken” als in een uitgepeilde vaste route? Ik fiets al jaren in het Reichswald maar vraag me af wanneer er eens een vaste route komt.

 3. Een gpx route. Om er een vaste route te maken heb je wat meer connecties nodig daar denk ik. Zou inderdaad wel mooi zijn een vaste route. Dat je Nijmegen en die aan elkaar kan lussen. Dan heb je een mooie marathon afstand.

 4. Vanochtend de westelijke lus (ten westen van de weg 504). De volgende keer ga ik de oostelijke lus fietsen.
  Natuurlijk nu veel modder op de paden, maar een geweldige route. Bedankt voor de route op internet te zetten.
  Zijn er nog meer aanraders?

  • Daar in de buurt ken ik het verder niet zo goed. Bij Elten in de buurt van Montferland heb je ook wel leuke stukken en een paar lekkere stijle klimmetjes. En een stuk noordelijker kan je ook heel mooi fietsen bij de Hermannsweg. Dit is in de buurt van Hörstel en Tecklenburg. Misschien dat ik de volgende keer daar wel een filmpje van maak.

 5. Vandaag de oostelijke lus (van weg 405) gereden.
  Leuke route. Ligt er prima bij. Mooie omgeving!!

 6. Dank voor het uploaden van deze route. Ik heb deze vandaag gereden en is momenteel (zeer) slecht begaanbaar. Veel bomen en plassen die moeilijk te omzijlen zijn. Geen aanrader momenteel.

 7. Zoals in de vorige reactie nog steeds erg modderig. Wel een mooie route! Een verslagje op http://www.viavelo.nl/te-korte-verkenning/

 8. Vandaag de route gereden, mooie omgeving en mooie paden. Wel veel takken/bomen dwars over de weg. Ik had de indruk dat dit niet alleen van een storm maar ook ontmoedigingsbeleid was. Ook kwam ik veel mountainbikers op andere kruisende of parallelpaden tegen. Tijd voor een update?

 9. Leuk om te lezen. Ik woon zelf aan het Reichswald en fiets hier vaak. Zie een hoop bekende trails in de video :) De berg aan de noord kant vind ik zelf het leukste!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *